Baby spa

Wat houdt een baby spa in?

Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde medewerker bieden wij persoonlijke hydrotherapie voor jouw baby: Hydrotherapie is een speciaal ontworpen babybad wat gevuld is met gezuiverd water wat vrij is van chloor of chemicaliën. Het water is altijd op een constante temperatuur, 35-37 graden, dit is tevens hetzelfde temperatuur wat ook in de baarmoeder heeft gezeten. Op deze manier waant een baby zich terug in de veilige omgeving van de baarmoeder

Het helpt de baby lekkerder te slapen, is goed voor de spieren, longen en het hart en heeft een positief effect op de spijsvertering.

Floaten verbetert de balans en coördinatie van je baby, wat op de lange termijn helpt bij het kruipen, lopen en zwemmen.
Het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme.
De tegendruk van het water helpt tegen krampjes en heeft een positief effect op de spijsvertering.
De float sessie is een lichte workout die helpt bij het versterken van de longen, de spieren en het hart van je kleintje.
Het gevoel van het water ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen.

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @wonderbabyspa in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie!
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet teveel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van te voren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Koffie en thee is gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen om eventueel tussendoor te kunnen voeden.
  • Per baby mogen er twee volwassen bezoekers meekomen.
  • Wij adviseren je om je baby maximaal een uur van te voren nog voor het laatst te voeden.